TrueDreamer

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

självmordsbombarens angrep i Stockholm hoppas är den första och sista

2010-12-12 @ 16:37:07

Nu har helvetets dörrar öppnat sig i Sverige på grund av självmordbombarens angrep i Stockholm.

Det kunde ha dött många oskyldiga människor på Stockholm dystra gator idag.

Man vet inte om han ville folk skada eller inte eftersom han kunde andå dra med sig många liv men så var inte fallet idag.

Han kanske ville bara ringa i ringklockor och väcka befolkningens syn. Hur fallet än var så han valde att inte skada människor trots allt.

I detta fall är det kanske svårt och tro det men det är det enda logiska tankandet i detta fall.                             Jag är rädd att detta ska stå som en symbol i varje muslims panna i era ögon. Denna rädsla existerar i varje muslims hjärta idag.

Jag som är muslim beklagar att detta skett som de flesta muslimer men vi kan inget göra.  Det är vi som är offren i detta läge.  Ja det är vi som är offren efter 11 september och idag vi är det återigen.

Skräcken är stor för oss alla som bor i detta land oavsett religion och ras. Glöm inte att detta sker i Irak varje dag och det handlar inte om religion utan bara politiska skäll och detta fall det är oskyldiga människor som lider och blir kvar lämnade med ett symbol fast klämt på pannan i resten av livet för ett brott man inte begått.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback