TrueDreamer

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

Nyfödda lejonungar avlivades på zoo i Borås

2009-11-03 @ 19:26:19

Jag tycker att det var helt fel av dessa människor att avliva lejonungar.

Det är fruktansvärd att de inte kom på något annat än detta idiotiska beslut.


De borde fan straffas för detta fall så ingen annan tar samma beslut nästa gång en mamma föder barn, spelar väl ingen roll människa eller djur de har samma känslor för sina barn, och läkaren tycker att mamman undviker sitt barn och då har han rätt att avliva barnen.
Efter händelsen kommenterade en av Zoo personal till Aftonbladet: ``– Självklart var det inget roligt beslut att ta. Samtidigt måste man jobba professionellt och komma ihåg att det finns djuretiska regler att följa. Att föda upp ungarna med nappflaska var aldrig på tal eftersom man måste låta de vilda djuren vara vilda, säger Daniel Roth.`` skojar han med mig eller, skulle han vara professionell, fan heller han borde fan gå i en skola där kunde han kanske ta åt sig lite humanitet och hur man tar beslut för ett sådant fall.



Det märkliga är att det sprider reklamer över hela Sverige att man ska bli fader till en apa i Africa medan de inte kan hjälpa tre lejon ungar här i Sverige, är det bara jag som är rörd av denna händelse eller?
Jag överdriver inte, de kunde väl kommit fram till ett bättre beslut än att avliva de.

Det finns så många djur som man uppfostrar med Dinapp och när de växer så klarar de sig själv i det vilda. ``lejonmamman undvek ungarna och vägrade ge dem di`` Det är vanligt att mamman vägrar och ge dem di men efter några dagar så vänjer mamman sig.

Lejonmamman behövde nog bara lite tid att vänja sig vid sina ungar men nej det kunde inte Borås Zoo tillåta för det fanns väl ingen som kunde mata ungar med dinapp.

Vilket skämt, Om man inte klarar av ett sådant fall så jag tycker att de borde stänga ner hela skitet.

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback